Nejlevnejsi-PC.cz

Ochrana osobních údajů

 

Při nakládání s osobními daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Všechna tato data považujeme za důvěrná a v žádném případě nebudou zdarma nebo za úplatu poskytnuta třetí straně.

 

 

Potvrzení o registraci naší společnosti u Úřadu pro ochranu osobních údajů:

 

Vážená paní/Vážený pane,

sdělujeme Vám, že Vaše registrační oznámení č. 00057785 / 001 bylo dne 26.03.2015 zapsáno do registru zpracování osobních údajů vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů.

 Veřejný registr zpracování je k dispozici na http://www.uoou.cz/uoou.aspx?menu=29&submenu=30


S pozdravem

 Mgr. Bc. David Burian

 ředitel registračního odboru


Jaká data shromažďujeme a proč?

 

Shromažďujeme pouze ta data, která potřebuje pro úspěšné vyřízení objednávky: jméno a příjmení, fakturační a dodací adresu, e-mail, telefonní číslo, IP adresu, dobrovolně může zákaník vyplnit také věk a pohlaví, v případě organizací pak také název firmy, kontaktní osobu, IČ a DIČ.

Využití dat pro marketingové účely naší společnosti je možné jen v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů, který uvádí, že obchodní sdělení lze šířit pouze ve vztahu k uživatelům, kteří k tomu dali předchozí souhlas. Výjimkou je situace, kdy subjekt získá od svého zákazníka podrobnosti jeho elektronického kontaktu v souvislosti s prodejem výrobku nebo služby. Pak máme možnost využít elektronický kontakt pro potřeby šíření obchodních sdělení týkajících se prodávaných výrobků nebo služeb za předpokladu, že zákazník má jasnou a zřetelnou možnost jednoduchým způsobem a zdarma odmítnout souhlas s takovýmto využitím elektronického kontaktu i při zasílání každé jednotlivé zprávy.

Jak jsou data zabezpečena proti zneužití?

 

Veškerá data jsou shromažďována a ukládána na serverech, které jsou umístěny v zabezpečeném objektu, to se týká také veškerých datových záloh. K údajům mají přístup jen pověření pracovníci, kteří jsou obeznámeni se zněním výše citovaného zákona O ochraně osobních údajů. Všechny údaje jsou chráněny také proti případným elektronickým útokům – jednak HW firewallem, jednak SW zabezpečením přímo na serverech.

Jak je možno osobní data upravit, popřípadě zcela smazat?

 

 

 

Shromažďujeme pouze osobní data těch uživatelů, kteří prostřednictvím e-shopu objednali zboží nebo službu. V případě, že jste nezrealizovali žádný obchod, je možno celý účet smazat. Stačí zaslat žádost e-mailem na adresu info@nejlevnejsi-pc.cz. V případě, že již nějaký vzájemný obchod proběhl, je možno smazat pouze kontaktní údaje, ostatní data musí být podle zákona uchována pro daňové účely a pro případné kontrolní úkony státní správy. 


DomůDomů

Košík  

(prázdný)
Kontakty Kontakty

Infolinka: 723 034 523
E-mail: info@nejlevnejsi-pc.cz

Hodnocení našeho obchodu:

Heureka.cz


Doporučujeme nákup na splátky:

Cofidis.cz